Vil du gerne tage et godt kærlighedsbillede af jeres dating liv – Sådan gør du

Har du haft succes enten på datingmarkedet eller mere tilfældigt har fundet den store kærlighed andet steds, så bør du helt sikkert forevige minderne om jeres første tid sammen på billeder. Der er intet sjovere end at se tilbage på gamle minder, når der er gået noget tid, og det samme gør sig gældende i den første tid som kærester, der hvor man måske bare dater.

Men hvordan tager man lige de gode kærlighedsbilleder af datinglivet? Det kan være sværere end som så, og derfor kan du med fordel læse med her og få inspiration til, hvordan du får taget de bedste billeder, hvor man tydeligt kan se den voksende kærlighed I har til hinanden. 

Flotte billeder kræver lidt øvelse

Det er de færreste af os, der bare ser fantastiske ud, når vi får taget billeder. Endnu sværere bliver det, hvis man pludselig er to på samme billeder, der skal se nogenlunde godt ud på samme tid. Men der er hjælp at hente. For det kan gøres en del lettere, hvis man blot sikrer sig at belysningen er rigtig og at man øver sig.

Ligesom med alt andet i livet, så handler det også om øvelse, når man skal stå foran et kamera. Hvis man bruger en professionel fotograf, så kan man trække på hans eller hendes ekspertise, kompetencer og erfaring, men ved nogle typer af billeder, så er det noget som man prioriterer at gøre selv.

Skrevet af Dating Pilot

Den rette belysning er altafgørende

Alt efter hvilke typer af billeder, som I er ude efter, så kræver det mere eller mindre af jer. Hvis I ønsker meget uformelle billeder, så kan det måske lettere gøres, der hvor I nu lige er på det givne tidspunkt. Men hvis I derimod gerne vil have taget mere formelle billeder, så er der andre ting, der skal være klar. 

Uanset om I vælger det ene eller det andet, så skal belysningen være god. En god belysning er altafgørende for om billedet bliver skarpt og lækkert at se på. Derfor skal I have den rette belysning for øje, uanset om det er et fjollet og hurtigt her og nu billede, men også i særdeleshed, hvis det drejer sig om et mere opstillede billede.

Gør brug af udstyr

Billeder der er en god blanding af selfies og mere traditionelle billeder er sjovest at have til senere brug. Det er helt klart lettest at tage selfies, da det ikke kræver noget videre udstyr. Det er let og hurtigt at gå til og man kan fange man hurtige øjeblikke, der er sværere, hvis man skal have fat i en holder eller lignende til kameraet. 

Der er en god grund til at professionelle fotografer har så meget udstyr. For det kan være svært for et første at holde kameraet stille nok til at tage et godt billede, men hvis man ikke har en ekstra person ”ved hånden”, der kan tage billedet for én, så er det jo nødvendigt at bruge en form for stativ til at holde kameraet.

Prøv jer frem

Med et stativ, så kan I få taget de helt rette billeder, både ude og hjemme. De fleste kan sættes op og stå de fleste steder. De kan også reguleres, så kameraet eller telefonen kan sidde i forskellige positioner. Dermed har I muligheden for at tage forskellige billeder – nogle horisontale og andre vertikale. 

Når I ”leger” med billederne, så kommer der mange forskellige udtryk. Hvis der bare er tale om hyggelige og sjove billeder, så kan man skabe noget helt fantastisk, hvis man udforsker hinanden og kameraet lidt. Brug forskellige former for filtre og se hvordan billederne ændrer sig. Det hele handler om at prøve sig frem – og at øve sig.

Tag billeder af mange forskellige situationer

Ægte minder der er foreviget på billeder, er nogle af de bedste. Derfor skal I heller ikke holde jer tilbage, når I er afsted på dates og lignende, med at tage billeder. I kan jo altid slette de dårlige, men det er også tit de lidt ”skæve” og skøre billeder, der bedst bliver husket. 

Det er de mange forskellige billeder, der giver anledning til at huske, hvad I lavede på tidspunktet og hvordan det var. Derfor skal der heller ikke altid være et specifikt formål med billederne. Lad bare kameraet rulle og tag både sjove og mærkelige billeder og sorter i dem, når I er hjemme igen.

Skal I til en fest eller måske et bryllup, så er det oplagt at udnytte muligheden og få taget nogle helt fantastiske billeder. Bryllupper er den ultimative kærlighedsfest og dermed kan jeres kærlighed til hinanden også blomstre. Hvis der er mulighed for det, og der er fotograf til brylluppet så få taget nogle billeder.

Billederne bliver I glade for på flere måder. For det første så kan I naturligvis mindes den gode fest, brudeparret og for det andet, hvordan I måske også nærmede jer hinanden endnu mere, som man oftest gør, når man er omgivet af kærlighed og glæde. 

Læs også: